The Kansas City Drift Association

Drifting the Midwest
It is currently Fri Oct 20, 2017 5:27 am

All times are UTC - 6 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Need some help
PostPosted: Mon Jan 20, 2014 11:39 am 
Offline
Brake Drifter

Joined: Tue Jul 03, 2012 11:05 am
Posts: 76
Well heres the low down, I have two 240's the black bitch and the red one. The black one is an auto, the red is a manual, the red was just a shell no wiring harness's, well, I have taken the black ones motor put a 5 speed transmission on it. hooked up everything, all grounds, all power, all everything's circuit complete wiring for it so it should start...but it isn't, now on auto's they have that green box under the dash and they wont start with out them, but my dash harness doesn't have the plug for it to plug into? Im getting no spark no fuel, the motor was running and everything from the black car was running perfect when I switched it...any Ideas?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Need some help
PostPosted: Tue Jan 21, 2014 7:08 pm 
Offline
Moderator
User avatar

Joined: Wed May 06, 2009 12:59 pm
Posts: 1406
Location: Lee's Summit
What about the little button on the clutch lever that lets the car know you have the clutch pushed in? Is it there and hooked up? Is this motor in the red car or did you convert the black car to manual? Is the starter working, or is the car just dead? Have you checked all the fuses?

_________________
Image
89 240sx hatch KA24DE "Leia"


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Need some help
PostPosted: Tue Jan 21, 2014 7:15 pm 
Offline
Proven Drifter
User avatar

Joined: Tue May 12, 2009 11:15 pm
Posts: 895
Location: Okinawa, Japan / Bartlesville, OK
Yeah, ^ what he said. I was wondering which car the engine is in and about the clutch pedal button. Also, is the car cranking but no spark or fuel? Or just completely dead?

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Need some help
PostPosted: Tue Jan 21, 2014 7:33 pm 
Offline
Moderator
User avatar

Joined: Wed May 06, 2009 12:59 pm
Posts: 1406
Location: Lee's Summit
steven wrote:
Yeah, ^ what he said. I was wondering which car the engine is in and about the clutch pedal button. Also, is the car cranking but no spark or fuel? Or just completely dead?

Thanks Steven! Now that you have said this, I know I'm not crazy!

_________________
Image
89 240sx hatch KA24DE "Leia"


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC - 6 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group